Sea-doo vattenskotrar

Få ut det mesta av sommarnöjet med en Sea-Doo!

Erbjudande!

Rabatterna gäller vid köp av en ny Sea-Doo årsmodell 22 & 23
t.o.m. 30 juni 2024

20.000:- RABATT
och 1 års förlängd garanti

Vid köp av en ny Spark

40.000:- RABATT
och 1 års förlängd garanti

Vid köp av en ny RXP, RXT eller GTX med 300HP
Gäller ej Apex

20.000:- RABATT
och 1 års förlängd garanti

Vid köp av övriga Sea-Doo, d.v.s. ej Spark, Apex, RXP, RXT eller GTX med 300 HP

Sea-Doo

När passionen för powersport sträcker sig förbi land och ut till sjöss finns Sea-Doo för att mätta ditt begär. Sea-Doo är BRPs segment på vattenskotrar och finns i flera modeller, specialanpassade för olika användningsområden. Oavsett om ditt hjärta klappar för vattensporter, fiske, äventyr, adrenalin eller bara en fridfull tur på det stora blå så finns det en modell för dig. 

Modellerna har olika specialanpassningar, men är samtidigt mångsidiga och kan med hjälp av tillbehör anpassas till dina nutida- och framtida behov. Hos oss hittar du vattenskoter tillbehör, reservdelar, vattenskotervagnar, personlig utrustning och mycket mer som behövs för att du ska kunna njuta till fullo av din Sea-Doo.

förvaring

LinQ-tillbehör

LinQ mugghållare -Spark

540.00 kr inkl. moms
540.00 kr inkl. moms
2,190.00 kr inkl. moms
1,040.00 kr inkl. moms
2,190.00 kr inkl. moms

LinQ-tillbehör

LinQ Spöhållare

540.00 kr inkl. moms

Ihoprullbara Väskor

Vattentät BRP Väska – 10L

440.00 kr inkl. moms

Sea-doo modeller

Rec Lite
Kom ut och lek med Spark. Den lättaste och mest bränslesnåla vattenskotern som är full av spänning. kompakt, men stark och har precis det som behövs för att starta ett party.

Fritid
Rivstarta äventyret, GTI har all komfort och funktionalitet som du behöver för ändlösa dagar på vattnet. Mångsidiga vattenskotrar som alltid ger en fantastisk upplevelse oavsett om din dag består av livlig körning, dragsport, fiske eller en avslappnad tur.

Touring
GTX-familjen ger dig ett eget litet paradis på vattnet. Skön komfort för långturer och med förvaringsmöjligheter så du kan ge dig ut på äventyr.

Prestanda
Om du letar efter en ny fräsch kick som får hjärtat att slå snabbare så finner du det här. Prestandautbudet erbjuder otrolig kraft, manövrering och kontroll. Här hittar du modellerna GTR, RXP-X RS och RXT-X, prestandavattenskotrar för dig som endast nöjer dig med prestanda i världsklass.

Dragsporter
Häng med på en vild tur med en mästare på att dra. Wake-modellerna har exklusiva dragsportfokuserade funktioner som skidläge, LinQ-dragstång och boardfäste.

Sportfiske
Håva in ännu mer spänning med FishPro modellernas specifika fiskefunktioner som tar dig ännu närmare händelsernas centrum. Utforska platser som tidigare varit otillgängliga för traditionella fiskebåtar.

Äventyr
Äventyr långt borta från vardagen, en riktigt lång tur är det bästa sättet att skapa minnen på. Explorer Pro har komfort så du kan utforska hela dagen och med lastkapacitet så att du får med dig allt du behöver på ditt äventyr.

modeller 2024 modeller 2023
sea-doo rxp-x rs 325 2024 BRP vattenskoter

fendrar & förankring

Fendrar & Förankring

Speed-Tie -Spark 2024

4,290.00 kr inkl. moms

Fendrar & Förankring

Sea-Doo Förtöjningslina

490.00 kr inkl. moms
-35%

Fendrar & Förankring

Sea-Doo Fendrar med snabbfäste

1,100.00 kr inkl. moms
3,890.00 kr inkl. moms
339.00 kr inkl. moms
2,590.00 kr inkl. moms

Fendrar & Förankring

Sandsäcksankare

490.00 kr inkl. moms
440.00 kr inkl. moms