Snöskoter

Snöskoter

Tänd din passion för vintern och börja ditt nästa äventyr. Ski-Doo & Lynx har modeller för alla utmaningar, stora som små. Alla med olika anpassningar för att möta just dina ändamål och drömmar. För att lyfta din passion till nästa nivå finns tillbehör så att du kan utrusta snöskotern med allt du kan tänkas behöva och lite till..

Vi är en auktoriserad BRP återförsäljare och hos oss hittar du nya och begagnade snöskotrar, skotertillbehör, reservdelar, skoterutrustning, släpvagnar, lagerhotell samt en auktoriserad BRP verkstad -hos oss får du hjälp även efter köpet. 

BRP Snöskoter Lynx skoter

förvaring

1,390.00 kr inkl. moms
790.00 kr inkl. moms
3,090.00 kr inkl. moms

Rack & räcken

Lasträckessats

2,890.00 kr inkl. moms

Rack & räcken

LinQ bakre lasträcke

3,190.00 kr inkl. moms

Redskapshållare

Motorsågshållare

2,890.00 kr inkl. moms

LinQ Tillbehör

LinQ Adapterplatta

990.00 kr inkl. moms
159.00 kr inkl. moms

Rack & räcken

Multi LinQ fästplatta

3,190.00 kr inkl. moms
2,190.00 kr inkl. moms
1,690.00 kr inkl. moms
1,690.00 kr inkl. moms

Ski-Doo

Djup snö:
Prestanda för att erövra extrema förhållanden i djupsnö. Oavsett om du klättar uppför branta sluttningar eller slingrar dig längs trädgränsen, så levererar dessa maskiner en omedelbar respons i teknisk vinterterräng. Till den här kategorin hör Summit, Freeride samt Summit NEO, en medelstor skoter som är perfekt för nybörjare eller mindre förare.

Led:
Ledskotrarna är framtagna för vinteräventyraren som premierar prestanda, köregenskaper och komfort. Till den här kategorin hör Grand Touring som erbjuder värdens bästa körupplevelse för både förare och passagerare. Här finner du även Renegade, MXZ samt MXZ NEO, en medelstor skoter som är perfekt för nybörjare eller mindre förare.

Crossover:
Mångsidiga maskiner för att ta dig vart som helst på äventyret, oavsett om det är på eller utanför lederna. Med prestanda för ledkörning kombinerat med kapacitet för terrängkörning blir möjligheterna oändliga. I den här kategorin hittar du Backcountry och Expedition. 

Arbete:
Gör det svåra jobben lättare och de goda tiderna bättre genom att kombinera arbetskapacitet med komfort och prestanda. Här hittar du Skandic med sin enorma dragkapacitet och stora bärförmåga samt Tundra sin unika följsamhet.

Ungdom:
Ett nytt sätt att hålla traditionen vid liv samt dela det roliga och spännande tillsammans med hela familjen. Här finner du MXZ 120/200 som är perfekta barnskotrar för nästa generations Led- och lössnöförare.

ski-doo 2025 ski-doo 2024 ski-doo 2023

Lynx

Djup snö:
Flytta fram dina gränser för att uppleva otroliga äventyr i de brantaste och djupaste miljöerna. I den här kategorin finner du Shredder som utvecklas i Finland med sikte på oöverträffad smidighet, kraft och kontroll i riktigt krävande terräng. 

Led:
Lynx ledsnöskotrar är kända för deras exceptionella körkvalitet. Här finner du Rave, en renodlad sportsnöskoter som är specialdesignad för nordiska förhållanden, vilket gör den överlägsen på tävlingsbanor och krävande leder. Hit hör även Adventure som erbjuder minnesvärda upplevelser för hela familjen oavsett färdens längd. 

Crossover:
Snöskotrar utvecklade för att klara alla snöförhållanden med lätthet. Häpnadsväckande prestanda möter överlägsen komfort och mångsidighet. Hit hör Xterrain med en unik kombination av prestanda, spänst och kompromisslösa äventyrsfunktioner, samt Commander med köregenskaper som en sportskoter och framkomlighet som en bredbandare.   

Arbete:
med oöverträffad robusthet, kapacitet och användarvänlighet förvandlar dessa skotrar jobbet till rena nöjet. Din nya arbetsmaskin hittar du i 49 Ranger, 59 Ranger eller 69 Ranger.

Ungdom:
Oavsett om målet är att lyckas på snowcrossbanor eller att ha kul utomhus är Rave 120 & 200 drömmen för barn som älskar att njuta så mycket som möjligt av vintern.

Lynx 2025 Lynx 2024 Lynx 2023

Underhållsprodukter

Nyhet

Olja & underhållsprodukter skoter

XPS ICE Intake Fluid Enhancer

329.00 kr inkl. moms

Olja & underhållsprodukter skoter

Ipone Snow Racing 2T Jordgubbe 1L

180.00 kr inkl. moms

Olja & underhållsprodukter skoter

BRP XPS 2-TAKTSOLJA 0,946L

259.00 kr inkl. moms
790.00 kr inkl. moms
219.00 kr inkl. moms
750.00 kr inkl. moms

Olja & underhållsprodukter skoter

BRP FÖRGASARRENGÖRING 355ml

116.00 kr inkl. moms