släpvagnar & trailers

SLÄPVAGNAR & TRAILERS

Välkommen till vårt sortiment av släpvagnar och vattenskotertrailers. Här hittar du Svensktillverkade kvalitetsvagnar från märkena 4P, BRP och ÅTM samt vattenskotertrailrar från Sea-Doo. Allt för att du ska kunna ge dig ut på nästa äventyr med din powersport maskin!

Vi finns här för att hjälpa dig inför, under och även efter ditt köp. Så tveka inte att besöka oss i butiken, ringa, maila eller använda kontaktformuläret så kontaktar vi dig. På återseende!

kontakta oss
4P släpvagn skotersläp atv-släp
4P släpvagn skotersläp atv-släp

4P Släp

Vi erbjuder ett brett sortiment av 4P släpvagnar. Dessa tillverkas av North Grade AB som funnits och byggt Sveriges starkaste och mest uthålliga skotersläp i över 40år. Släpvagnarna är byggda för hand i Åsele för att garantera kvalitet från grunden och testade på värdens största naturliga testbana. 

Skräddarsy ditt 4P släp direkt från produktion eller komplettera med tillbehör för att få ut det mesta av ditt släp.

Till 4p släpvagnar

ÅTM Släp

Svensktillverkade släpvagnar från North Grade AB.  Byggda för att tåla hårt klimat och de påfrestningar som krävande vägar ställer. 

Till åtm släpvagnar
BRP Carrier släpvagn trailer skotersläp atv-släp

BRP Carrier

När det inte ska finnas hinder för en gemensam tur ut på helgen är BRP-Carrier släpvagnen för dig. Byggt för att tåla hårt klimat och de påfrestningar som krävande vägar ställer. 

Skräddarsy din BRP-Carrier direkt från produktion eller komplettera med tillbehör för att få ut det mesta av ditt släp.

till Brp carrier
Vattenskotervagn Sea-doo trailer Click and go

sea-doo trailer

Vi erbjuder vattenskoter trailers från Sea-Doo med eller utan deras patenterade låssystem som ger en spännbands fri fastsättning.  

till sea-doo trailer