[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”https://www.cykelomotor.se/wp-content/uploads/2015/10/summit-850-orange.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Snöskoter Ludvika

Skotersäsongen är lång och under vintern finns det massor med möjligheter att köra snöskoter i Ludvika och runt om i Dalarna. Men många tar sig på sin fritid till andra län där snödjupet är ännu större och det finns leder att ta sig från och till fler platser. Snöskotern är det optimala fritids- eller arbetsfordonet i tuff terräng under vintertid.

En bra och seriös reparatör

Skotrar behöver precis som alla andra motorfordon repareras ibland. När du köpte din skoter är det bra om du valde en handlare som även reparerar fordon. Ett bra exempel är Säters Cykel & Motor som är specialister på Ski Doo.

En mindre handlare och reparatör har också en mer personlig service. Du kan ringa och fråga om råd. Är det något som bekymrar dig kring din maskin så finns hjälpen där. Du kan till och med få tips och råd om bra skoterleder och en guide till ett bättre och mer levande skoterägande.

Varför inte komma in till oss i Säter och titta på de senaste modellerna? Eller kanske diskutera en reparation på er befintliga skoter, oavsett märke. Återkommande kunder är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb! Vi har många kunder som kommer från Ludvika med sina maskiner och vi välkomnar nya som befintliga kunder till oss!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_shop admin_label=”Butik” type=”sale” columns_number=”0″ orderby=”menu_order” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]