[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”https://www.cykelomotor.se/wp-content/uploads/2015/10/Freeride096.jpg_1600.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Snöskoter Avesta

Skotersäsongen är lång och under vintern finns det massor med möjligheter att köra snöskoter i Avesta och runt om i Dalarna. Men många tar sig på sin fritid till andra län där snödjupet är ännu större och det finns leder att ta sig från och till fler platser. Snöskotern är det optimala fritids- eller arbetsfordonet i tuff terräng under vintertid.

Det är bra att välja en handlare som har god kunskap och är specialiserad på ditt märke. Dessutom är det en stor fördel om handlaren finns i närheten. Och gärna att det är en lokal och kanske mindre företag. Ofta får du en bra service och kan lita på att de delar ditt intresse. Om du bor i Dalarna är Säters Cykel & Motor ett bra alternativ.

Vi har specialiserat oss på Ski-doo. En snöskoter som passar vintern. Varför inte komma in till oss i Säter och titta på de senaste modellerna? Eller kanske diskutera en reparation på er befintliga skoter, oavsett märke. Återkommande kunder är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb! Vi har många kunder som kommer från Avesta med sina maskiner och vi välkomnar nya som befintliga kunder till oss!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_shop admin_label=”Butik” type=”sale” posts_number=”8″ columns_number=”0″ orderby=”menu_order” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]