Ski Doo en skoter med omsorg

Skotersäsongen är här. Sjöarna har frusit och skog och mark är fulla av utmaningar för alla skoterfantaster. Se till att din maskin är i bra skick. Och tänker du på att köpa, välj en lokal och seriös handlare och ett tryggt och pålitligt märke.

Skoterintresset i Sverige är utbrett. Norr om Dalälven är det en av de stora motorsporterna. Men det är inte bara en idrott. Utan en port ut mot den stora vildmarken. Det perfekta sättet att ta sig ut i frusen skog och mark.

Välj ett bra märke

Det finns många olika skotrar. När du ska välja en så gör det med omsorg. Det är en stor investering och ett intresse som ska följa med länge. Ski Doo är ett av de bästa märkena och världens mest sålda. Deras modeller håller alltid hög standard och du kan köra säkert.

Det är bra att välja en handlare som har god kunskap och är specialiserad på ditt märke. Dessutom är det en stor fördel om handlaren finns i närheten. Och gärna att det är en lokal och kanske mindre företag. Ofta får du en bra service och kan lita på att de delar ditt intresse. Om du bor i Dalarna är Säters Cykel & Motor ett bra alternativ.

En bra och seriös reparatör

Skotrar behöver precis som alla andra motorfordon repareras ibland. När du köpte din skoter är det bra om du valde en handlare som även reparerar fordon. Ett bra exempel är Säters Cykel & Motor som är specialister på Ski Doo.

En mindre handlare och reparatör har också en mer personlig service. Du kan ringa och fråga om råd. Är det något som bekymrar dig kring din maskin så finns hjälpen där. Du kan till och med få tips och råd om bra skoterleder och en guide till ett bättre och mer levande skoterägande.